MITT BRANÄS

Vi älskar Branäs och vill själklart att även du skall bli lika förtjust som oss. Nu ges det möjlighet att förvärva tomter på Branäsberget, i de populära områdena Tranan och Illern. Tomterna klassificeras med Ski in- och Ski outläge. Tomterna är byggklara med el, vatten och avlopp förberett och framdraget. Samtliga med mycket fina lägen i nära anslutning till skidbacken.

SKIDÅKNINGEN

Branäs har ett varierat utbud av skidåkning för hela familjen. Här finns både barnbackar för de minsta och mer utmanande backar för våghalsen. Högsta fallhöjd är 415 meter och längsta nedfart är 3 km. Totalt finns det här 25 st nedfarter med 17 olika liftar, däribland en gondollift och sittlift.

LÄNGDSKIDÅKNING

Runt om fjället sträcker sig längdskidspåren. Byt carvingskidorna och nedfarterna en stund mot längdskidor och en tur på fjället. På Branäsberget finns det totalt 20 km längdspår som spåras och sköts om regelbundet. Spåren är anpassade både för klassisk längdskidåkning och för de som hellre vill åka skate.

SKOTERSAFARI

Upplev naturen när den är som vackrast, i full fart på en skoter. Du behöver inte åka hela vägen till Norrland för att uppleva skoter i Branäs kan du boka skotersafari för hela familjen. Välj själv i vilket tempo du vill åka och hur många ni vill vara.

SOMMAREN

De flesta förknippar Branäs med skid- och skoteråkning vintertid, men Branäs erbjuder även ett rikt utbud av andra aktiviteter – året runt. Du har nära till klarälven och kajakpaddling. Skog finns det massor av för bär- och svamplockning. Det finns även en del jaktmarker i närheten för den som gillar att jaga.

TRANAN ÄR OMRÅDET som ligger i backen med utsikt över dalen söder om Lohyllan och öster om Illern. Två stugor har byggts under sommaren och området är och kommer att bli fantastiskt. Vill man bo mitt i backen och ski in- och ski outläge till 100% så är Tranan det mest ultimata läget, då detta är beläget i precis anslutning till backen.

ILLERN ÄR ETT OMRÅDE som växer och som kommer att bli boendecentrum i takt med att skidanläggningen expanderar söderöver. Här finns det färdiga tomter, klara att sätta husplatta på.

VI SAMARBETAR MED OLIKA PARTNERS för att du som kund skall få bästa service. Vi har partners inom huskonstruktion som arbetar för att ta fram konstruktioner som är optimalt lämpade för varje områden vi exploaterar i.

MöbleringVi jobbar sedan starten tätt med Peter Johansson, VD för Norgårdens Interiör. Norgårdens Interiör har sedan 1976 arbetat med möbler och inredning. De har lång erfarenhet och kunskaper om trender och klassisk inredning. De är kända för sina möbler med hög kvalitet, kunskap och personliga service.

VI HAR IDAG ETT AKTIVT SAMARBETE med Branäs skidanläggning. Samarbetet bygger på att vi tillsammans skall kunna erbjuda er som stugägare de bästa möjligheterna.

VÅRA HUSTILLVERKARE har lång och gedigen erfarenhet av att bygga stugor i Branäs, dessutom stugor av absolut högsta kvalitet. Vi rekommenderar Allingsåshuspaket för mer information se här: http://www.alingsashuspaket.se/fjallhus

SAMMANHÅLLNING AV DE PROJEKT vi bedriver på Branäsberget görs av Andreas Djerf. Han är med kunden från start till mål och har till uppgift att kunden skall känna sig nöjd med sitt drömköp.

MARKENTREPRENADEN står Östervallskogs Allteknik AB för. De ser till att VA, el-anslutning samt en färddiggrusad bädd är klar för plattkonstruktionen. Vår markentrepenad utförs med bästa kännedomen om Branäsberget och våra områden.

Tomter
TILLSAMMANS MED HUSTILLVERKARE har vi tagit fram olika stugor lämpade för de områden vi exploaterar i, för att på bästa sätt kunna hjälpa er.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Print this page